Aqua V2 RBA Clone

Zahvaljujuci kolegi viktorpdf zadnjih par dana koristim ovaj klon.

U pitanju je ova verzija:

https://www.fasttech.com/products/3028/10007195/2022300

Atomizer me je privukao zbog cele price na ft-u kada je izlistan kao original, ali kada sam malo razmislio odlucio sam da ga ne kupujem i manje vise zaboravio na njega. Medjutim ovaj ati je sjajan.

Sto se tice kvaliteta izrade konkretnog primerka koji je kod mene jedina zamerka je plasticni izolator iznad baze na kojoj je 510 navoj, ispucao je na par mesta i cuo sam da se to manje vise desava na svim primercima. To ni najmanje ne utice na rad atija, a ako skroz propadne moze da se stavi neka cevcica ili silikonska nipla, u svakom slucaju ne smatram da ce praviti problem. Evo i izgled polomljenog pina:

Sve ostalo je sjajno, navoji dobri, jako lepo izgleda, nemam drugih zamerki.

Airflow kontrola na ovom atomizeru stvarno radi posao i moze se kontrolisati od veoma zatvorenog usta pluca povlacenja do veoma otvorenog direktnog povlacenja.

Opredelio sam se da napravim dual coil setup koji ce raditi i na manjim snagama i nesto tako sam dobio sa 8 namotaja 0.23 A1 kantala oko srafcigera precnika 1.7mm. Sigelei mi pokazuje otpor od 1.1 ohm.

Evo izgled setupa:

Atomizer radi sjajno, na 14W se dobije puno hladne pare sa aromom koja se i ocekuje od male komore i dual coila i veoma izrazenim TH. Bez problema ga koristim kao celodnevnu varijantu od kako je kod mene, napunjen je sa Kapelinom vanilom, vazduh prilicno zatvoren i uzivam u svakom povlacenju :)
Sa ovim setupom sam snagu terao do 20W i kada se otvori vazduh dobije se velika kolicina pare pri direktnom povlacenju. Nije bilo nicega sto bi nagovestilo da ce uskoro zagoreti, ali zbog prilicno tanke grejne zice nisam dalje povecavao snagu.

Jedina zamerka koju imam na konstrukciju atomizera je punjenje. Ako u blizini nema sprica ili bocice sa veoma tankim vrhom skoro da je neizvodljivo napuniti ovaj atomizer.
Ako to ne predstavlja problem Aqua V2 value version :P od mene ima veoma jaku preporuku, izuzetno univerzalan i prilagodljiv, lepo izgleda, jos lepse radi i cena klona je smesna.

Evo i jedne slike samog atija:

Zogu

Komentariši