Kanger Aerotank mow

Još jedan jako kvalitetan, jako lep i jako dobar proizvod i ujedno prvi klir sa ego konektorom prečnika 16mm. U poslednje vreme se pojavlo dosta baterija ovog prečnika, pa je jedan ovakav proizvod postao neophodan. Ove baterije idu do 1600mAh, a njihova ciljna grupa su korisnici kojima su klasične 14mm baterije slabe, a 18650 modovi preveliki i ne žele da se bakću sa punjačima, baterijama, kontaktima… pa je ovaj klir logičan nastavak tog trenda, a verovatno ce ih biti još.

Što se performansi tiče, već je sve rečeno u temama o aertotanku mega i mini i tu se nema šta dodati. Koristim ga tek nekoliko sati, odnosno koristi ga supruga na spinneru 2 a ja se ograbam po neki cug, ali moje misljenje se neće menjati, tako da ovde mogu da pišem samo o izgledu i kvalitetu izrade.

Izrada je na veoma visokom nivou i mow deluje kvalitetno i skucpoceno, a gotovo ceo je izradjen od SS-a sa pirex staklom. Kažem gotovo ceo, jer je gornji poklopac tanka koji se inače ne skida, izradjen od hromiranog mesinga. Ovaj detalj u pricnipu uopste ne izgleda loše i cak doprinosi luksuznom izgledu, a sigurno se neće izguliti jer nije na mestu izloznom prstima ni trljanju, tako da ne verujem da je cilj bio ušteda, već estetika ;D  Za razliku od ostalih aerotank modela ovde staklo nije izmenljivo, ali je oklop od SS-a i prilično debeo, pa se treba ozbiljno potruditi kako bi se razbilo staklo. Kao i svi aerotank-ovi i mow ima kontrolu protoka vazduha, ali nesto drugacije izvedeno – uz pomoc 5 rupica koje se po potrebi zatvaraju. Ovaj način je takodje veoma precizan, pa ne bih rekao da je ni bolji ni lošiji nego na ostalim modelima, samo drugačiji. I ako je debeo 16mm, za skoro ceo 1cm je kraći od aerotanka mini, pa je zato i zapremina svega 1.8ml. Iskreno se nadam da ce se skorije pojaviti i neke baterije sličnog prečnika ali manjih dimenzija, što moze jako lepo izgledati.

U celini, mislim da je ovo jako dobar proizvod. U Kangeru su svesni da imaju odlično rešenu glavu, pa su izbacili citavu paletu modela koji ih podrzavaju, tako da svako moze naci model za sebe, a ovo je zajedno sa aerotankom giant, sasvim nova kategorija.

Autor: LiberPrint

Za više detalja posetite naš forum

Komentariši