Kanger Aerotank mini

Kanger Aerotank mini je veoma kvaltetan klir, fenomanalne polumat završne obrade, koji na prvi pogled ostavlja utisak kvalitetne sprave. Pored njega će se sigurno postideti većina mnogo skupljih atomizera. Očigledno je da se Kanger baš potrudio oko kvaliteta i estetike, naročito zato sto je ovo njihov prvi klir u potpunosti izradjen od SS-a.

Kao što smo navikli kada je u pitanju kangerova najskuplja serija klirova, i aerotank mini dolazi u kvalitetnoj kutiji, ali od nešto tanjeg kartona verovatno da bi se smanjila cena šipinga. Kutja je upakovana u celofan. sa patentom za otvaranje na kome je odštampan hologram, što je jos jedan oblik zaštite od falsifikovanja.

Unutra se nalazi telo klira, jako lep i tanak drip tip, rezervna glava i metalni tank koji lepo izgleda ali ne verujem da će ga neko koristiti.

Uz moj primerak su došle one najnovije glave sa duguljastim prorezom za dovod tečnosti. Ko je gledao prve klipove, prve glave su imale po dve manje rupice sa svake strane. Mislim da će ovo rešenje olaksati reparaciju glava, ali ne verujem da će se moći postici isti rezultati kao kod fabričkih glava, jer čini mi se da su u Kangeru baš uložili dosta truda u izbor kvalitetnog fibera i kantala. U protivnom, nije mi jasno kako su postigli ovako dobre performanse.

Što se rada tiče, mene je ovaj klir oborio s nogu iz prve. Ovo je verovatno najbolja aroma i sveukupno najbolje performanse od svega što sam probao. Uspeo sam da potrosim dva puna tanka, što ako se uzme u obzir njihov kapacitet uopste nije teško, i ni jednog momenta nisam osetio neku razliku u radu. Tek sad mi je jesno zašto su po svaku cenu forsirali paralelni dual coil, koji mi je delovao kao totalno nelogicno rešenje. U stvari, on radi isto kao sto u pojedinim momentima radi prva generacija kanger dual coil glava, samo kosntantno i bez prosipanja i kondenza. Ovako sam na momente bio oduševljen prethodnim glavama, ali samo na momente dok se grejač ne zaguši i počne da brljavi, što se ovde ne desava, bar za sad. Potrošnja je primetno veća nego kod aspire glava, ali nju prate srazmerno bolje performanse. Mislim da je proizvodjač napravio dobar posao sa ovim glavama, pa sad razumem izbacivanje velikog broja modela koji ih koriste, za vrlo kratko vreme.

Airflow kontroler takodje radi savršeno i savršeno precizno. Malo se teže okrece pa će biti teško podesiti ga ako su ruke mokre ili umazane tecnošću, ali mislim da je jedno od najboljih do sad ponudjenih rešenja.

Kapacitet je jako mali, čini mi se dosta manje od deklarisanih 1.3ml, ali situaciju do nekle popravlja to sto je otvor kroz koji prolazi tečnost na samom dnu tanka pa se i poslednja kap moze potrošiti.

I ako ovaj klir koristim jako kratko, mislim da je ovo odličan klir, jedan od retkih koji zahtevnim korisnicima može ponuditi performanse mnogo skupljih RBA rešenja, bez potrebe za gomilom opreme za motanja, bez ikakvog ulozenog truda. I ako, definitivno, nove kanger glave rade bolje od aspire glava, msilim da su oba proizvodjača na dobrom putu i da imaju svoje trziste. Aspire glave su nesto umerenije u performansama ali i sa potrošnjom.

evic

joye ego-t 650

spinner 900

twist 650

Autor: LiberPrint

Za više detalja posetite naš forum

Komentariši