Erlprinz RBA

Erlprinz RBA je “klon” svog skupog brata Erlkonigina,a razliku zna samo manufaktura Erlkönigin (Austrija)! Meni je identican i po funkcionalnosti i po delovima i broju delova. Jedini deo koji ja vidim kao razliku je sto na kapici nema “mesa” kao granisnika za plocicu ispod drip tipa, a koja se rotira nakon odvrtanja tipa i kroz koju se puni tank, kada se poklope otvori. Uradjen je od nerdjajuceg celika, a tank zapremine 6ml je od polikarbonata. Tu je i AFC prsten na poledjini baze.

Dimenzije:

-precnik je 21mm

Cena Erlprinz-a je 39,90 EUR kod erlkoenigin.com

***Sam proizvodjac je za Erlprinz-a naveo da se svi delovi bas i ne proizvode u Austriji, pretpostravljamo gde i da nisu bas precizni, naravno skrecu paznju da iako je identican proizvod kao i Erlkonigin, ipak nije dobro kombinovati njihove delove. Ovo su ucinili da bi priblizili skup proizvod potrosacima kroz jeftin. O daaa!

Sto se tice te moguce problematike oko delova, nije bas tako. Na dota foruma i u dosta video materijala sam nasao da ljudi kupuju Erlprinz i nano tank sa dimnjakom za Erlkonigin i tako kombinuju. Dosta jeftinija dobitna kombinacija.

Erlprinz

erlprinz rta

Erlkönigin und Erlprinz im Vergleich.

Erlkönigin und Erlprinz im Vergleich.

Erlprinz 0,9 Ohm wicklung

Erlprinz 0,9 Ohm wicklung

Komentariši