Lancia RDA by ARRA Mods

Lancia RDA je drip atomizer moderske kuće ARRA Mods izrađen od nerđajućeg čelika, a u kompletu dolazi i sa staklenim tankom, 15 pinova za kontrolu protoka vazduha, 6 rezevrnih šrafova i 4 rezervna o-ringa. Prečnik atomizera je 22 mm i poput Magma RDA vazduh udara u grejač sa donje strane. Sastoji se od baze, tanka i gornje kape i predviđen je za rad sa jednim, dva ili četiri grejača.

Baza atomizera na sebi ima klasičan set od jedne centralne pozitivne i dve bočne negativne elektrode za pričvršćivanje grejača. Sa bočne strane baze nalaze se 4 otvora prečnika 3 mm (po dva sa svake strane elektroda) za prijem vazduha u atomizer, a na samoj bazi su ispred elektroda izbušena 4 otvora za prihvat pinova za kontrolu protoka vazduha. Spoj tanka i baze osiguravaju 2 o-ringa. Pinovi koji dolaze uz atomizer imaju na sebi otvore od 1, 2 i 3 mm i dolazi po 4 komada od svake veličine, kao i 3 pina bez otvora na sebi za blokadu protoka vazduha. Ubacivanjem pina sa željenim otvorom ispod grejača vrši se selekcija protoka vazduha. Sama šolja za orihvst tečnosti je relativno plitka, ali kako pinovi imaju solidnu visinu i vazduh dolazi ispod grejača ta dubina šolje ne utiče mnogo na kapacitet drip atomizera. Sama 510 konekcija na sebi nema podešavajući pin plus pola.

Atomizer dolazi i sa dva tanka, od kojih je jedan izrađen od stakla a drugi od nerđajućeg čelika sa havajskom gravurom an sebi.

Gornja kapa atomizera na sebi ima jedan o-ring za spajanje sa tankom i sa gornje strane je izgravirana, dok je sa unutrašnje strane urađena konkavno radi intenziviranja ukusa tečnosti. Otvor za drip tipove je korektno odrađen i lepo naležu svi drip tipovi koji se trenutno nalaze na tržištu.

Cena ovog drip atomizera se kreće oko 150,00$ što je za današnje vreme previše.

Komentariši