Joyetech eVic supreme

Drage moje koleginice i kolege forumaši. O Joyetech eVic SUPREME-u je postovano na ovoj temi dosta toga o tehničkim podacima. Nekoliko video recenzija i par postova u kome se onako na suvo bez moda u ruci hvali ili kudi. Ja sam ga dobio na poklon 24.12.2014. Bio sam prilično skeptičan po pitanju firmware-a. Naime moj primjerak je stigao iz Engleske sa firmware-om 2.2. Ekran je neopterećen kojekakvim sitnim brojevima i podacima koji nam u biti ne govore ništa posebno. Ovaj firmware obezbjeđuje samo neophodne podatke na ekranu. Izgleda ovako.

Sva podešavanja se mogu naravno raditi na samom modu ali je znatno lakše i brže ako se mod putem USB kabla poveže sa PC-jem i sve se odradi u programu My Vapors. koji se besplatno skida i instalira sa Joyetech-ovog sajta ili sajta zastupnika za pojedine države ili regione. Sve je vrlo jednostavno i ne treba biti posebno stručan da se podešavanja odrade. Manje-više su bazirana na obilježavanju polja i aktiviranju ili deaktiviranju pojedinih opcija u samom meniju.

Mod dolazi u kvalitetnom pakovanju zaštićenom najlonom a u kutiji se nalazi:

– eVic Supreme MOD (kontrolna glava i tuba)
– Samsung INR18650-25E High Drain Li-ion baterija kapaciteta 2500mAh
– USB kabal
– Strujni adapter
– Uputstvo za upotrebu

Ja sam valjda bio srećniji pa sam u paketu dobio Sony VTC4 a Samsug INR sam dobio kao poklon uz mod.

Da bi stekli utisak o visini moda koja je budibolje rečeno sasvim ok, 138 mm. Evo 2 fotke na kojoj su pored SUPREME-a još neki modovi.

Ono što želim pomenuti a svakako je i najbitnije. Ovaj mod se bez obzira na intenzitet eksploatacije meni nikada nije zagrijao. I to me posebno oduševljava. I također, desilo mi se da sam potpuno ispraznio bateriju a da nisam uopšte primjetio ikakvu oscilaciju u načinu i kvalitetu parenja. Jednostavno se ugasio (na nivou programiranom za zaštitu baterije) i ja sam se našao u čudu. Uključio sam ga a na displeju je pokazivalo znak za praznu bateriju a pored njega brojčano 0%.

Da je mod od SS to naravno znate. Ono što želim istaći jeste da se u ruci itekako osjeti njegova težina ali i vrlo kvalitetetna završna obrada tube i moda u cijelosti. SUPREME je onako baš,baš gospodski mod i vrlo sam srećan što ga posjedujem.

U svakom slučaju ga preporučujem svima onima koji žele i očekuju vrhunske performanse i kvalitet.

Autor: Nez

Za više detalja, posetite naš forum.

Komentariši