IVAP Bluetooth Intelligent Power Mod

Ovo je stvarno revolicionarni proizvod koji iskace iz sablona, a namenjen je pre svega ne previse zahtevnim korisnicima koji su uz to i ljubitelji neobicnih i zanimljivih gedzeta. Takodje, namenjen je korisnicima koji zele kontrolisan napon i sve mogucnosti koje pruzaju VV i  VW modovi, a ne zele ekran na svom modu, odnosno zele izgled nekog mehanickog moda. Ovaj mod na prvi pogled i lici na neki mehanicki mod, bar dok se ne aktivira i ne zasvetle lampice.

Ono zbog cega se ovaj mod razlikuje od svih ostalih je to sto ima mogucnost povezivanja sa pametnim telefonom, odnosno to je jedini nacin za podesavanje svih parametara. Sa telefonom se povezuje preko blututa i prilicno je zahtevan, tako da ce mnogi korisnici koji zele ovaj mod, morati da promene i telefon. Minimalni softverski zahtevi su android 4.3 ili ios 6.1, a jedini hardverski zahtev je bluetooth 4.0 ili noviji. Aplikacija se preuzima sa google-ove ili apple-ove prodavnice aplikacija i trenutno ima samo oko 100 preuzimanja i prilicno lose ocene, od verovatno neobavestenih korisnika. Kada se poveze sa telefonom, moze se raditi sve sto i na drugim elektronskim kontrolisanim modovima, samo na mnogo ugodniji nacin. Prikazuje otpor atomizera, stanje baterije, napon i snagu koji se podesavaju veoma jednostavno – pomeranjem klizaca. Moze se napraviti plan koriscenja za naredne dane i razlicite rezime. Prikazuje i statisticke podatke, slicno kao eVic

Hardverske specifikacije samog moda nece oduseviti najzahtevnije korisnike, ali ce ogromnoj vecini biti sasvim dovoljne. Kako stvarno radi u praksi verovatno cemo saznati kada dospe u ruke recenzenata, a na papiru pise da gura otpore od minimum 1oma, napon u voltima je 3-5V i snaga 5-15W. Naravno baterije su 18650, dimenzije su 113.7 x 22mm a tezak je 58.8gr. Telo moda je izradjeno od aluminijuma, a deluje mi da je tuba kompatibilna sa vecinom kineskih modova kao sto su: eVic, SID, anyvape… sto ukazuje na to da kinezi guraju neki svoj standard.

U pakovanju sa modom se dobija i power bank koji ujedno sluzi i kao punjac baterija, a moze se koristiti i za dopunjavanje mobilnog telefona uz pomoc jedne 18650 baterije.

evo i malo fotografija moda:

i screenshot-ovi aplikacije:

i jedina video recenzija koju sam uspeo da nadjem:

IVAP Bluetooth Intelligent Power Mod od GD

Autor: LiberPrint

Komentariši