Smowell DPV-50 VW APV Box Mod

Druzim se vec skoro nedelju dana sa ovim modom i ono sto pre svega mogu da kazem da je neverovatno da ovako dobar mod kosta manje od 30 dolara! Zaista za ovu cenu dobijate spravicu koja ima fenomenalne performanse bilo da se koristi u kombinaciji sa atomizerima ili kliromizerima!

Da krenem od estetike, i od onog sto me je odmah na pocetku zestoko isfrustrilalo! Naime srafovi na modu su imbusni, sto sam znala kada sam mod narucila, ali sam nekako skontala da se mogu odvrtati i obicnim zvezdastim srafcigercicima (gledala sam neku recenziju gde je lik pored imbusa imao i srafciger ali naravno nije odvrtao iste srafcigerom, pa sam umesto njegove opaske da se srafovi odvrcu iskljucivo imbusom ja nekako povezala da se mogu odvrtati i srafcigerom  :Scratch-Head: ). Kada sam mod izvukla iz kutije prvo me je fasciniralo koliko je mod lagan, bez baterije tezi celih 67grama, naravno od aluminijuma je, i sto se boje i zavrsne obrade tice, zaista izgleda besprekorno, takodje i otisci prstiju su skoro ne vidljivi, mada hoce malo da isklizne iz ruke pa treba biti pazljiv, ali sama ergonomicnost moda je jako dopadljiva i na oko a i osecaj u ruci je odlican! Zastitna folija nalazi se na ekranu, i na donjem i gornjem delu moda (poklopcu za bateriju i na povrsini oko konektora). Dugmici su udobni i lako se aktiviraju, ali imaju lufta pa se cuje blago zveckanje! Poklopac sa gornje i donje strane moda drze po 2 imbusna srafa koji su poprilicne duzine i deluju kvalitetno i dugotrajno, za perfekcioniste moram da kazem da postoji polumilimetarski gap izmedju samih poklopaca i aluminijumskog tela moda, ali naravno nije uocljiv niti deluje nekompaktno! Takodje za perfekcioniste moram da napomenem, da 22mm ati strci opet za neki deo milimetra na delu gde je mod da tako kazem zakrivljen, mada se to jedva primeti pod prstima, a estetski meni ne smeta, naprotiv dopada mi se sto nema pravolinijski oblik!  Odvrtanje i zavrtanje sa imbusom ide malo teze i traje malo duze nego sto je to slucaj sa srafcigerom, ali se na to moze privici i ako imbus tako sitnog promera nije bas udoban za rukovanje (mozete npr da donji deo imbusa oblepite malo debljim slojem izolir trake i tako malo olaksate rukovanje).
Sam mod je slicnih dimenzija kao istick 20, visi je za otprilike oko cm a u obimu je uzi za koji mm!

Sto se performansi tice, ja imam samo reci hvale, jedino mozda “laze” za prikaz otpora na ekranu za manje od 0,1 om jer zaokruzuje vrednosti na manju cifru pa po mojim merenjima hoce da zaokruzi za taj 0,1om manje (nemogu da tvrdim da sam u pravu, nisam dovoljno testirala). Prikaz u voltima je moguc aktiviranjem fire tastera i moze se primetiti da stalno varira jer meri otpor i prilagodjava napon! Baterije se mogu menjati, ali se mogu i puniti preko USB porta, koriscenje za vreme punjenja po uputstvu nije preporucljivo, mada je moguce! (prilikom ukljucivanja moda na punjenje, ocitava se na ekranu procenat napunjenosti baterije)

Nisam bila u prilici da tacno izmerim koliko ml tecnosti potrosim do kraja baterije, ali otprilike bih rekla da traje minimum 8ml tecnosti pri snazi izmedju 14 i 17w i otporu od 1,1oma! (nova  Samsung INR18650 – 25R baterija)

Mod jos nisam isprobala na velikim snagama i niskim otporima, ali sve atomizere koje sam kacila sa raznim otporima (preko 1 oma) i na razlicitim snagama daju zaista stabilne performanse bez problema, pa bih mogla da kazem da se radi o dobroj elektronici i stvarno funkcionalnom i kvalitetnom modu za jako malo para… Takodje nisam dovoljno testirala MECH mod pa nemogu vise o tome da kazem, ali ono kratko sto sam isprobala deluje da radi kako bi i trebalo u tom modu!

Ja sam prezadovoljna modom i od mene preporuka za smowell 50!

Katyyy

Komentariši