Sigelei mini box

Pominjali smo ga u temi sa najavama… pa posto za nekoliko dana izlazi u prodaju da otvorimo zasebnu temu.

Sigelei mini box mod je kao i vecina novih mini boxova skladnih dimenzija 22x36x90mm. Radi u opsegu od 5-30W sa otporima od 0.3-3oma. Kuciste je od aluminijuma, samo-podesavajuci bakarni (koliko mi se cini) plus pin. Sadrzi usb konekciju radi punjenja baterije, a takodje baterija se lako menja jer ima magnetni poklopac, pa u slucaju zamene baterije nema potrebe za srafcigerom… Tezina moda je 220g.

Definitivno kako korisnicima koji se opredele za kupovinu nekog mini box-a, tako ni proizvodjacima nece biti lako… jer na ovom polju samo pljushte novi modovi. Ocigledno ima potraznje i svi pokusavaju da uzmu svoj deo … Realno i jesu zgodni za koriscenje po mom misljenju, spakovati 18650 bateriju u nekih 75-90mm je mnogo prakticnije, pogotovu za nosenje, nego recimo duge cevi sa 125-145mm. Naravno tu su dodatne mogucnosti ko voli niske otpore, pa moze da se kombinuju sa sada popularnim Atlantis, Subtank… pregledniji displeji i jos dosta nekih stari koje mogu biti zanimljie i korisne.
Na ecf-u sam pronasao podatak da je unutra Yihi130, koji se nalazi i u IPV mini, ali mislim da su to nagadjanja i da treba sacekati pristojne recenzije.

Trenutno ga ima u pred-prodaji na asmodus.com po ceni od 59.95$

Billy

www.youtube.com/watch?v=jTQgUasse5Q

Komentariši