Innokin MVP 20W

U poredjenju sa danasnjim modovima MVP20W nije neka zverka, ali njegova najveca snaga je u vrhunskoj izradi, savrseno stabilnom radu i povoljnoj ceni. U pakovanju se nalazi sve sto je potrebno

Na oko, MVP20W izgleda gotovo identicno kao i V2, sto ne smatram nekim nedostatkom. Licno ne volim ciglaste modove, ali ne mogu osporiti da ovaj mod izgleda veoma elegantno i ostavlja utisak skupe sprave, a nije skup. Za razliku od vecine modova u njegovoj cenovnoj klasi koji imaju elemente od hromiranog mesinga, ovde je svaki detalj izradjen od SS-a, pa cak i 510/ego adapter koji se nalazi u pakovanju.

I ako displej ne prikazuje odjednom sve potrebne podatke, rukovanje je krajnje jednostavno, mada nije nista promenjeno u odnosu na prethodni model. Pritiskom na oba tastera se iscitava otpor, zadrzavanjem desnog se ulazi u meni za promenu snage, a zadrzavanjem levog za promenu napona. Pritiskom na jedan od tastera se prikazuje broj povlacenja i stanje baterije. Za vreme koriscenja displej nije aktivan, sto u velikoj meri stedi bateriju. Sto se rada tice, rakao bih da ovaj mod radi savrseno stabilno, a ima i mogucnost spustanja napona ispod nivoa napunjenosti baterije, odnosno step down. Veoma koristan dodatak je i standardni USB ulaz i mogucnost punjenja drugih uredjaja, odnosno mogucnost koriscenja kao power bank. Verovatno zbog USB 3.0, sa mnogim eksternim baterijama nisam uspevao da napunim moj note 3, ali sa ovim modom nije bilo nikakvih problema. Izlaz je 1A, pa je i punjenje prilicno brzo.

Sto se dimenzija tice, MVP20W nije bas malisan, ali nije ni preveliki. Istick je dosta manji od njega, ali takodje i sa dosta manje mogucnosti, pa kome dimenzije ne smetaju mislim da je bolji izbor.

Polozaj konektora nije cini mi se bas najbolji, jer je pomeren dosta u stranu. Ovo verovatno zato sto je jedino tu bilo prostora, zbog dodatne elektronike za punjenje drugih uredjaja. Atomizeri do 19mm precnika lepo izgledaju na njemu, a oni preko prilicno strce.

Moje misljenje je da je ovo sasvim dobar mod i jedna od boljih kupovina, pod uslovom da nam ne smetaju dimenzije i prilicno coskast da ne kazem ciglast izgled, a odgovara struja koju nudi. Po ceni je najslicniji isticku od koga je prilicno veci, ali zato mnogo bolje i stabilnije radi, izradjen je od kvalitetnijih materijala, kapacitet je veci za 400mAh i ima mogucnost dopunjavanja drugih uredjaja.

Autor: LiberPrint

Za više detalja posetite naš forum

Komentariši