Eleaf iStick 50W

iStick 50W ni malo nije lako isprazniti, pa zato ja malo kasnim sa utiscima. Uz svesrdnu pomoć moje lepše polovine, uspeo sam da ispraznim fabrički napunjenu bateriju. Ne verujem da ću ga više koristiti jer je za moj ukus malo preglomazan, ali uopšte nije veliki koliko sam očekivao. Mislim da je savršeno upakovan i da se u manje kućište jednostavno ne može spakovati 4400 mAh sa makar sličnim karakteristikama.

Što se rada tiče, rekao bih da je savršen. Pored toga što izuzetno dugo traje, za sve vreme se ne primećuje nikakva promena u radu. Zbog zuzetno niske donje granice pogodan je i za nezahtevne korisnike koji ne zele često da dopunjavaju baterije, a sa maksimalnih 50W zadovoljiće i najzahtevnije. Za ovo drugo moram daverujem recenzentima jer ne želim i nemam cime da probam, a za prvo sam siguran. Minimalnih 2V, odnosno 5W sa odgovarajućim otporom je i za mene malo, ali ta mogućnost postoji.

Završna obrada je odlična, ako zanemarimo elemente od hromiranog mesinga, koji doduše nisu u stalnom dodiru sa rukama osim tastera koji će verovatno vrlo brzo pokazati tragove korišćenja, ali i to ima neku draž. Konektor je na idealnom mestu, pa na njemu lepo izgledaju svi atomizeri do 23mm.

iStick 50 je odličan mod za svakoga ko može da toleriše njegove dimenzije od 23 x 45 x 83mm. Za uzvrat, daje stabilan rad, pristojan izgled i veliku autonomiju, a zadovoljiće potrebe svih korinika koji zele da ga koriste. Možda zvuči kao reklama, ali ja stvarno nisam uspeo da mu nađem ni jednu realnu manu, osim hromirenog mesinga i neizmenljivih baterija.

LiberPrint

Komentariši