Kanger Genitank mini

Ovog lepotana sam dobio prilicno odavno, ali sam potpuno zaboravio na njega. Danas, u potrazi za klirom u koji da sipam neku novu tecnost, setih se njega pa eto da napisem i neku rec.

Ovo je u stvari osiromasena verzija aerotanka mini o kome smo dosta pisali, pa nema potrebe trositi reci. Ujedno, ovo je unapredjena verzija protank mini 3, pa ce verovatno jednog dana biti i cenovno slican njemu kada ga u potpunosti zameni. Po dimenzijama je identican aerotanku mini, ali se vizuelno malo razlikuje i deluje kraci zbog nesto drugacijeg gornjeg dela.

Pored kozmetickih razlika, razlikuje se AFC kontroler, mada je i na novijim verzijama aerotanka isti kao na genitanku. Meni se vise svidja starije resenje, mada ni novije nije lose. U principu, jedina ozbiljnija razlika u odnosu na aerotank je materijal jer je cela genitank serija izradjena od hromirenog mesinga. Kvalitet izrade je fantastican, tako da to nije neki nedostatak za nekoga ko planira da ga koristi povemeno van kuce. Ko nije sklon cestoj promeni atomizera i stalno koristi atomizere ovog tipa, verovatno ce mu se posle nekog vremena izlizati, pa je aerotank bolje resenje. U radu nema nikakve razlike u odnosu na aerotank, a i delovi su medjusobno kompatibilni, pre svega staklo koje je isto kao i na svim verzijama protanka mini.

Ovo je jedan lepi mali atomizer i prosto ga je steta navrnuti na neku veliku bateriju. Evo kako izgleda u kombinaciji sa spinner 400

Autor: LiberPrint

Komentariši