Innokin iTaste CLK 1280

Ne znam da li ima potrebe reci da ova baterija radi odlicno? Innokin se ne snalazi bas najbolje sa atomizerima, ali baterije su doktorirali i tu im nema ravnih. Sto se baterija tice, mislim da je innokin bolji cak i od legendarnog joyetech-a, koji takodje ne ume da napravi atomizer .


Ova baterija izuzetno dugo traje i izuzetno stabilno radi. Posebno mi se svidja to sto je duzina rada kada svetli zelena i narandzasta lampica priblizno jednala, a kad se upali crvena, ima sasvim dovoljno vremena da se dodje do punjaca. Tu je naravno i plivajuci plus, pa svaki atomizer lepo “legne”, bez zazora izmedju njega i baterije. Voleo bih da je podesavanje napona malo preciznije, odnosno da imedju 3.5, 3.8, 4.0, 4.3, 4.5, 4.8 i 5.0 ima bar po jedan podeok, kao i sto bih voleo da postoji rezim 3.3V i to je ujedno i moja jedina zamerka kad je funkcionalnost ove baterije u pitanju. Voleo bih da ima podesavanje u vatima, ali to bi verovatno povecalo dimenzije. Bas ovako, baterija je savrseno kompaktna i savrseno dizajnerski resena. Tu je naravno i punjenje preko micro USB porta i moguicnost koriscenja za vreme punjenja, pa se moze koristiti i kao jedina baterija. Sasvim solidni kapacitet od 1280mAh je velikom broju korisnika dovoljan za celodnevno koriscenje, pa eliminise potrebu za nabavkom rezervnih baterija, punjaca, modova… Ova baterija moze zadovoljiti potrebe i vecine zahtevnijih korisnika, jer moze pruziti maksimalnu snagu 15W i podrzava otpore do 1.2oma a registruje kratak spoj na 0.6oma. Dizajnirana je tako da se svasta moze navrnuti na nju, a da lepo izgleda.

Mislim da je upravo dizajn najjaci adut ove baterije. I ako je na najdebljim delovima debela celih 18mm, vizuelno to uopste ne izgleda tako. Prosto je neverovatno sta je sve spakovano u 11cm. Verovatno i sama sara cini da baterija izgleda tanje nego sto jeste. Deo oko prekidaca je 15mm, pa svi atomizeri precnika 15mm lepo izgledaju na njoj. Povise prekidaca je jedno malo suzenje na 14mm, ne duze od 0.5mm, ali sasvim dovoljno da se lepo uklope i svi atomizeri precnika 14mm. Prsten na koji se kaci traka za nosenje (ono sto zovu ogrlica :banghead: ) kao i ukrasni konus koji po potrebi pokriva ego navoj su 18mm, pa se svi modeli precnika 16, 17 i 18mm savrseno uklapaju. I ako za 1mm siri, cak i protank od 19mm lepo izgleda.  Za ovo je zasluzna i neravnomerna debljina same baterije kao i suzenja na ukrasnom prstenu. Evo i malo fotografija sa razlicitim atomizerima

Autor: LiberPrint

Za više detalja posetite naš forum.

Komentariši